DESSUADORES

DESSUADORA COLL RODÓ 3 BANDES € 54,95 Recupera un disseny de sempre. Des dels punys fins a les 3 bandes en les mànigues. Aquesta dessuadora actualitza el teu fons d’armari amb el trèvol en contrast a la part frontal. S’ha confeccionat en un teixit de pelfa còmode i suau.

SUDADERA AMB CAPUTXA trefoil € 59,9 El logotip de l’trèvol és una icona d’estil urbà des de 1972. Aquesta dessuadora ret homenatge a l’autèntic llegat d’Adidas amb un gran trèvol estampat al pit. Compta amb una butxaca cangur perquè tinguis a mà les teves pertinences. S’ha confeccionat en un teixit de pelfa que t’aporta més comoditat.

DESSUADORA COLL RODÓ COVER ONE €54,95 L’ESTIL DE L’HOQUEI PER AL TEU DIA A DIA
En els teus moments de descans sol manes tu. Aquesta dessuadora sense caputxa presenta un estil esportiu i informal inspirat en les samarretes d’hoquei. Les 3 bandes a l’alçada del pit ia les mànigues posen el segell genuí de el llegat de adidas.

SUDADERA AMB CAPUTXA WARM-UP € 79,95 Abriga’t AMB L’ESTIL DEL TRÈVOL
Desafia a l’hivern. Aquesta dessuadora amb caputxa s’ha confeccionat en una suau barreja de pelfa que t’ofereix comoditat, calidesa i estil. El seu tall més llarg a l’esquena et protegeix la zona lumbar de l’fred.