SAMARRETAS

Nike samarreta Core Logo 20,00 € La moda Swoosh mai deixa marcar tendència i aquesta samarreta Core Logo és el millor exemple d’això. En color blanc, aquesta samarreta de màniga curta compta amb una composició de cotó suau, ajudant-te a crear looks de pur estil. Amb coll rodó i de tall tipus ‘regular-fit’, porta el Swoosh de Nike contrastant en vermell i negre al pit.

Nike samarreta Tape 30,00 € La moda Swoosh mai deixa marcar tendència i aquesta samarreta Tape per a home és el millor exemple d’això. En color blanc, aquesta samarreta de màniga curta compta amb una composició de cotó i polièster suau, ajudant-te a crear looks de pur estil. Amb coll rodó i de tall tipus ‘regular-fit’, porta el Swoosh de Nike contrastant en negre al pit i detall de tapi de Nike monocromàtic decorant les mànigues.

Nike samarreta Swoosh Colour Block 30,00 € Deixa empremta amb el teu look. Nike continua renovant el seu estil, però sense perdre la seva essència. La nova samarreta Swoosh Colour Block per a home és ‘regular-fit’. El seu disseny destaca per la combinació de vermell, blanc i negre. Que visqui el disseny ‘Color Block’! Al centre apareix el segell de Nike, així com un estampat gràfic amb dades de la marca. La samarreta té mànigues curtes i un teixit 100% cotó.

Nike samarreta Air Max 90 Cloud 25,00 € Una samarreta bàsica, no té per què ser avorrida! Aquesta samarreta Air Max 90 Cloud de Nike per a home ve en un color negre molt versàtil, perquè la puguis combinar amb qualsevol pantalons. La tela és de cotó suau en un tall «regular fit ‘amb coll rodó i mànigues curtes. ¡Confort garantit! Està rematada amb el logotip de Nike verd al pit detallat sota un estampat gràfic d’una ‘sneaker’ sobre un núvol.

Nike samarreta Air Max 30,00 € Solamente disponible en JD! Prepárate para tus entrenamientos con esta camiseta de manga corta Air Max de Nike para hombre. De color gris y fabricada a partir de algodón suave y elástico, es la prenda perfecta para combinar con cualquier parte de abajo. Tiene diseño de cuello redondo y mangas cortas y es de corte ‘Standard-fit’ para que puedas vestirla con sencillez. Acabada con detalle de Tape contrastante en las mangas y el branding de Nike Air en el pecho.