SAMARRETES

Samarreta Thrasher New Flame Dark Charcoal 32,90 € La samarreta Thrasher New Flame Dark Charcoal per a home i dona és l’última tendència en moda. Original logotip amb flames de tonalitats morat, blau i negre. És una peça de roba de total tendència, perfecta per a un estil urbà, alternatiu i molt trendy. La base de la samarreta Thrasher és gris fosca jaspiada.

Camiseta Thrasher Flame Black 32,90 € La samarreta Thrasher Flame negra per a home i dona és l’última tendència en moda. Original logotip amb flames de tonalitats grogues, taronges i vermelles. És una peça de roba de total tendència, perfecta per a un estil urbà, trendy o alternatiu. Ideal per anar a joc amb el teu monopatí.

Samarreta Thrasher Skategoat Grey 32,90 € Samarreta Thrasher Skategoat Grey per a home i dona. El color de la samarreta és gris jaspiat, a la part davantera de la peça porta el logo de Thrasher amb les lletres sense farciment, juntament amb el logotip de skate goat de la marca en color negre. El coll és rodó. A la part interior de la samarreta Thrasher porta cosida l’etiqueta oficial de la marca que la distingeix com un producte original.

Samarreta Thrasher Skate And Destroy White 32,90 € Camiseta Thrasher Skate And Destroy White para hombre y mujer. El color de la camiseta es blanco con el distintivo de «Skate and Destroy» en la parte delantera en color negro. Mítica camiseta con el lema skater. En la parte interior lleva cosida la etiqueta oficial de la marca que la distingue como un producto auténtico.