SABATILLES

Zapatilla Superstar,

Els models senzills i personalitzables són els que més han marcat tendència en productes Adidas, sent sempre els favorits de molts dels seus consumidors. La sabatilla superstar és un dels models personalitzables disponibles a la botiga, en blanc amb ratlles negres, és una de les més còmodes,La sabatilla superstar és una de les més bàsiques d’Adidas, que segueix sent el model favorit pels seus seguidors. L’estil de sabatilles típiques de la marca segueixen sent els més venuts, ja que són perfectes amb qualsevol model en tot moment.

Adidas Supercourt

Les Supercourt d’Adidas vénen decidides a substituir les Stan Smith o a les mateixes SuperStar com a favorites de la marca. I és que aquests tennis que recorden una mica a ambdues, són una versió renovada i alhora retro d’una sabatilla que combina amb tot. Les tens a la web oficial per 89,95 euros.

Adidas presenta un nou model de les seves sabatilles Energy Cloud 2.0, amb un disseny tècnic molt atractiu, funcions importants per millorar en carrera i algunes prestacions, que les fan més recomanables si és possible per als que són runners principiants.

Adidas presenta un nou model de la seva línia esportiva per a jugadors de futbol sala. Les noves Adidas Súper Sala combinen disseny, prestacions i ergonomia, pensant en un sol objectiu, que no hi hagi ningú que pugui aturar-te en el terreny de joc.